onsdag 14 november 2012

Vilken dag de va igår!!!!

herregud vilken dag vi hade igår...Vi började med att köra upp till GBG och in till Carlanderska. Läkaren berättade att vi kommer få göra en ICSI- som betyder att de med hjälpa v en nål kommer föra in sperimen i ägget.Men att vi måste vara beredda på att de även kan bli så att de måste operera ut dom. Ultraljudet visade att jag hade ca 14-16 äggblåsor som kan "få ägg" så de va jätte positivt!Vi la upp en plan med barnmorskan så nu väntar jag på att mensen ska komma ( knepig känsla) Den ska dyka upp nästa helg så då ska jag ringa dom och så kan vi börja med sprutbehandlingen! Så beräknat datum fö insättning just nu är ca 10 december. herregud känns helt sjukt! Men de innebär också att vi kommer få reda på om de tagit sig eller ej den 23-24 december ( mindre lyckat) Vet inte hur vi kommer reagera om de inte går vägen...kanske ni som gått igenom de här kan berätta om er första gång, så man får lite hum om hur de kanske kommer kännas. för just nu är de ju lätt att säga att " vi får inte hoppas för mycket" Känns ju lite tungt att man kanske kommer få ett dåligt besked på självaste julafton oxå? 

Efter vi varit på Carlanderska skulle vi ta oss hemmåt med bil! Trodde vi ja! Nä påväg upp på motorvägen började röda lampor lysa, så de va bara att hitta närmsta verkstad (Tack och lov bara 100 m bort) och be dom kolla på de...väntade en timme för de sa att de kunde fixa det men när vi kom tillbaka för att köra iväg lyste den ändå...så för att inte riskera stå på E6:an med rykande motor fick det bli buss till stationen och sedan tåg hem! liiite hektiskt blev de allt och där sprnag jag omkring med en apotekspåse fylld med sprutor och kanyler för 2000 kr- känndes ju sådär ;0).....så de blev ett liutet äventyr de här. Får bli en annan bil nästa gång.

De som av lite komisk när vi var hos läkaren va att han va måttligt irriterad på KK och att de tabbat sig så hela tiden, fikc en känsla av att han inte tycket att detta va något de skulle hålla på med! Samma känsla vi fått....

Så nu är det som sagt bara att vänta tills mensen ska dyka upp och sen blir det ett intressant slut på det här året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar