onsdag 28 augusti 2013

BM besök och 3:e föräldrautbildningsträffen..

Varit hos min BM idag. Allt såg bra ut 130-135 slag i minuten har det lilla pyret. Ligger med husuvet neråt, ej fixerat än (tack och lov ;0) och alla mina prover såg bra ut! Gått upp ca 2 kg sen sist =0( men de är inte mer i alla fall...tycker det är skit jobbigt med vikten just nu....varje kg känns om man ska säga så. inte så konstigt med tanke på att ursprungsvikten va för mycket de med ju. Men tack gode gud att jag gick ner 10 kg innan vi fick börja med IVF:en ....kände kanske inte så just då men nu märker man ju att kroppen tar stryk!

3:e gången vi ska på föräldragruppen idag. Tycker gruppen är ok och det verkar va bra människor som är med. Men är inte jätte förtjust i barnmorskan som har träffarna. Hon är lite knepig. Fäller fel kommentarer och tycker och tänker lite väl mycket. Dömer ut en i gruppen för att hon säger att hon kommer va hemma så länge  hon kan och han inte ska va det. tycker inte riktigt hon har rätt att tycka i den meningen, hon kan ju ge råd men inte mer....ska bli intressant å se vilken lustig kommentar hon ger denna gången ;0)...En väldigt blandad grupp när de kommer till erfarenhet....en som är gravid utan att mannen ville de, en som provade i ett halvår, en som är äldre och såg sin "sista chans" och så vi som haft problem....en mix verkligen. hade ju varit kul (fatta mig rätt) om det varit ett par med samma erfarenheter som vi, fast visst vi kanske ändå inte hade klickat!

dagen idag har det tvättats och strukits babykläder....mysig syssla....kanske lite tidigt att börja förbereda sig men när allt de är klart, kan man ju börja ta tag i andra saker här hemma...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar